Esnafın sorunları ve bölge ekonomisi masaya yatırıldı
Esnafın sorunları ve bölge ekonomisi masaya yatırıldı
İçeriği Görüntüle

ŞIRNAK AJANS- Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Besen, Meclis Başkanı Mahmut Ökten ve beraberindeki meclis üyeleri, Şehr-i Nuh Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek yönetimi tarafından karşılanan Şırnak TSO heyetinin ziyareti, memnuniyetle karşılandı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, kurumlar arası iletişim, dayanışma ve iş birliğinin önemi ön plana çıktı.

Tsooo (1)-1

Kurumlar arası dayanışma vurgusu

Ziyaret kapsamında Şırnak’ın gelişimi, toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi ve sivil toplum kuruluşları ile iş dünyası arasındaki iletişimin önemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı buluşmada, ortak çalışmaların ve diyalog ortamının geliştirilmesinin önemine dikkat çekildi.

Şehr-i Nuh Derneği yönetimi, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lokman Besen, Meclis Başkanı Mahmut Ökten ve beraberindeki meclis üyelerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Tsooo (2)-1

Şehr-i Nuh Derneği Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, nazik ziyaretleri ve desteklerinden dolayı Şırnak TSO heyetine teşekkür edilerek, kurumlar arasındaki dayanışma ve iletişimin devam etmesi temennisinde bulunuldu.

Ziyaret, karşılıklı teşekkür ve iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

Muhabir: Cüneyt Özkaya