Milli Eğitim Akademisi 826 Sözleşmeli Personel Alacak
Milli Eğitim Akademisi 826 Sözleşmeli Personel Alacak
İçeriği Görüntüle

Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, il ve ilçe esnaf odalarında gerçekleştirilen olağan genel kurul seçimlerinin ardından göreve seçilen başkan ve yönetim kurullarını tebrik etti.

Milletvekili Tatar, yaptığı açıklamada seçimlerin demokratik bir olgunluk içerisinde tamamlandığını belirterek, göreve gelen başkanlara başarı dileklerini iletti. Tatar açıklamasında, “Yapılan seçimlerde göreve gelen; Şırnak Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Ekrem Ertaş’ı, Cizre Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Halil Geleri’yi, İdil Esnaf ve Sanatkârlar Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanlığına seçilen Sayın Nurettin Aykan’ı ve Cizre Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Sayın Davut Özkan’ı tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sirnak Milletvekili Oda Baskanlarina Tebrik MesajiSeçimlerin Şırnak ve ilçeleri için hayırlı olmasını temenni eden Arslan Tatar, esnaf ve sanatkârların bölge ekonomisinin bel kemiği olduğunu vurgulayarak, yeni yönetimlerin esnafın sorunlarının çözümü ve hizmetlerin geliştirilmesi noktasında önemli çalışmalar yapacağına inandığını söyledi.

Muhabir: Mesut Caner