iş dünyasının bankacılık hizmetlerine yönelik beklentileri ele alınırken, kurumlar arası iş birliğinin geliştirilmesi konusunda önemli değerlendirmeler yapıldı.
Şırnak iş dünyasının temsilcisi konumundaki ŞTSO’nun gerçekleştirdiği ziyarette, bölgedeki esnaf ve sanayicilerin bankacılık hizmetlerine dair talepleri detaylı şekilde gündeme getirildi. Başkan Osman Geliş, üyelerin karşılaştığı sorunları ve çözüm önerilerini Vakıfbank Şırnak Müdürü Lokman Yıldız ile paylaşarak, özellikle finansmana erişim, kredi süreçleri ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik beklentileri aktardı.
Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen ziyarette, bankacılık hizmetlerinin yerel ekonomiye katkısının artırılması ve iş dünyasının ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verilmesi için yapılabilecek çalışmalar istişare edildi. Taraflar, Şırnak ekonomisinin güçlenmesi adına kamu–özel sektör iş birliğinin önemine dikkat çekti.
Ziyaretin sonunda ŞTSO Başkanı Osman Geliş, Vakıfbank Şırnak Müdürü Lokman Yıldız’a nazik misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.





