Vali Ekici “Zaman Neden Bu Kadar Hızlı Geçiyor?” « Şırnak Ajans

Vali Ekici “Zaman Neden Bu Kadar Hızlı Geçiyor?”

Şırnak Valisi Ekici mütevazı ve insan odaklı yaklaşımıyla takdir toplamaya devam ediyor..

Şırnak Ajans
Halil AZİZOĞLU
Halil AZİZOĞLU
Okuma Süresi

2 dakika

Yayınlanma 09:29 - 05 Kasım 2025
Güncelleme 09:29 - 05 Kasım 2025

Şırnak Valisi Birol Ekici, ortaokul ve lise yıllarından arkadaşları M. İlker Günay ve Yusuf Kapar’ı makamında ağırladı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, eski dostluklar yeniden yad edildi.

Şırnak Valisi Birol Ekici, geçmişe duyduğu özlemi ve dostluğun zamanla kaybolmayan değerini vurgulayan anlamlı bir paylaşım yaptı. Vali Ekici, ortaokul ve lise döneminden arkadaşları M. İlker Günay ve Yusuf Kapar’ın kendisini ziyaret ettiğini belirterek, “Zaman neden bu kadar hızlı geçiyor?” notunu paylaştı.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, uzun yıllar sonra bir araya gelen eski arkadaşlar, geçmiş günleri anarak keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen buluşmada, dostluğun ve vefanın önemine vurgu yapıldı.

Vali Birol Ekici’nin duygusal paylaşımı, kısa sürede büyük beğeni topladı. Vatandaşlar, sosyal medyada yapılan bu paylaşımın altına “Dostluklar baki kalsın” ve “Ne güzel bir vefa örneği” gibi yorumlar yaptı.

Şırnak Valisi Birol Ekici, kamu görevi süresince gösterdiği mütevazı ve insan odaklı yaklaşımıyla takdir toplarken, kişisel paylaşımlarıyla da gönüllere dokunmaya devam ediyor.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir