Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, 28 Mart 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan USİAD 2. Olağan Genel Kurulu için iş dünyası temsilcilerini ve davetlileri programa katılmaya davet etti.
Kılıç tarafından yapılan davette, genel kurulun USİAD’ın geleceğe yönelik hedeflerinin değerlendirilmesi ve yeni dönem çalışmalarının belirlenmesi açısından önemli bir buluşma olacağı ifade edildi.
Mersin İş Dünyası ve Protokol Davet Edildi
USİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç, yapılacak genel kurul programına Mersin il protokolü ile Mersin iş dünyasının önemli temsilcilerinin davet edildiğini belirtti. Kılıç, bu önemli organizasyonda iş insanlarının bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmasının ve yeni iş birliklerinin oluşmasının hedeflendiğini vurguladı.
Genel Kurul Sonrası Gala Yemeği Düzenlenecek
Program kapsamında genel kurul toplantısının ardından davetlilerin katılımıyla bir gala yemeği de gerçekleştirileceği bildirildi. Nevaf Kılıç, iş dünyasının temsilcileriyle bir arada olunacak bu özel programda dostluk ve dayanışmanın güçleneceğini ifade etti.
Irak’tan Gelecek Alım Heyetiyle İş Geliştirme Toplantısı
Genel kurul organizasyonu kapsamında ayrıca Irak’tan gelecek alım heyeti ile USİAD üyeleri ve davetlilerin katılımıyla iş geliştirme ve kaynaşma toplantısı da yapılacağı açıklandı. Bu toplantının iki ülke arasında ticari ilişkilerin güçlendirilmesi ve yeni iş fırsatlarının değerlendirilmesi açısından önemli bir platform oluşturacağı belirtildi.
USİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç, programa katılacak davetlilerden katılım teyitlerini önceden bildirmelerini rica ederek, genel kurulun iş dünyası için verimli ve önemli sonuçlar doğuracağına inandıklarını ifade etti.
Kılıç, tüm davetlileri bu önemli organizasyonda birlikte olmaya davet etti.




