ŞIRNAK AJANS- Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Şafak Müderrisgil’i belediyede ağırladı.
Görüşmede, Şırnak’ta tenis sporunun yaygınlaştırılması ve spor altyapısının geliştirilmesine yönelik çalışmalar ön plana çıktı.

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Şafak Müderrisgil’i belediyede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şırnak’ta tenis sporunun gelişmesi ve spor altyapısının güçlendirilmesi adına sunulan katkı ve desteklere değinen Yarka, bu yıl 5’incisi düzenlenen Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvası’na verilen desteğin önemine dikkat çekti.

Başkan Yarka, nazik ziyaretleri ve Şırnak’ta tenis sporunun gelişimine, spor altyapısının güçlenmesine ve Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvası’nın düzenlenmesine sundukları değerli katkılardan dolayı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Şafak Müderrisgil’e teşekkür etti.

Next




