ŞIRNAK AJANS- Kaza, saat 14.30 sıralarında Şırnak merkeze bağlı Yeniaslanbaşar köyünde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda seyir halinde olan minibüs, dar ve keskin viraja geldiği sırada sürücü F.F.’nin direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı.

Cizre’de Yağmurlu Hava Etkisini Gösterdi
Cizre’de Yağmurlu Hava Etkisini Gösterdi
İçeriği Görüntüle

Kaza Şırnakk

EKİPLER SEFERBER OLDU

Kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Minibüste bir kişinin bulunduğu bilgisini alan ekipler, uçuruma yuvarlanan araçtaki yaralıya ulaşmak ve kurtarma çalışması gerçekleştirmek için çalışma başlattı.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Plakası henüz öğrenilemeyen minibüste yaralanan sürücü F.F., ekiplerin müdahalesinin ardından Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Muhabir: Sedat Sevim