Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lokman Besen, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleriyle birlikte DEM Parti Şırnak Milletvekilleri Ayşegül Doğan ve Nevroz Uysal Aslan’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti.
Gerçekleştirilen görüşmede, Şırnak’ın ekonomik ve sosyal gelişimi, bölgesel kalkınma için atılabilecek adımlar ve kentin öncelikli ihtiyaçları ele alındı. Oda üyelerinin talep ve sorunlarının da gündeme geldiği görüşmede, kentte istihdamın artırılması, üretim ve ticaretin geliştirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.

Görüşmede ayrıca Barış ve Demokratik Toplum Süreci’nin Şırnak’ta istihdam, üretim, ticaret ve toplumsal yaşama sağlayabileceği katkılar üzerine fikir alışverişi yapıldı.
Milletvekilleri Ayşegül Doğan ve Nevroz Uysal Aslan, nazik ziyaretleri dolayısıyla TSO heyetine teşekkür ederek Lokman Besen ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.
Next





