Şırnak Şehir Stadyumu’nda oynanan ve taraftarın yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada, galibiyeti getirdi. Bu sonuçla birlikte Şırnak Petrol Spor, 3. Lig hedefi doğrultusunda önemli bir engeli daha kayıpsız aşmış oldu.

Karşılaşmanın en dikkat çekici detaylarından biri ise protokol tribünündeki manzara oldu. Şırnak’ın siyasi isimleri, takımlarına destek vermek için tek yürek oldu.

Cizre Belediyespor’a Maç Öncesi Moral Ziyareti
Cizre Belediyespor’a Maç Öncesi Moral Ziyareti
İçeriği Görüntüle

Karşılaşmayı, AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, DEM Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Zeki İrmez, AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Yarka, DEM Parti İl Başkanı Ramazan Uysal ve DEM Partili İl Genel Meclisi Başkanı Galip Külter tribünden takip etti. Farklı siyasi partilerden isimlerin aynı tribünde bulunması dikkat çekti.

Farklı siyasi görüşlerin Şırnak Petrol Spor çatısı altında bir araya gelmesi, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Şehrin tüm dinamiklerinin takıma verdiği bu destek, şampiyonluk yolunda camiaya büyük moral aşıladı.

Muhabir: Sedat Sevim