ŞIRNAK AJANS-Şırnak’ın önde gelen simalarından iş insanı Yusuf Som, Şırnak Belediye Başkan Vekili Mahmut Tatar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye binasında gerçekleşen ziyarette, kentte yürütülen belediyecilik hizmetleri ve devam eden çalışmalar ele alındı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Şırnak’ın gelişimi ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin daha da iyileştirilmesine yönelik karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sırasında belediyenin mevcut projeleri ve planlanan çalışmalar hakkında da değerlendirmeler yapıldı.

Nezaket Ziyareti (1)

19 yaşındaki genç silahlı saldırıda yaralandı
19 yaşındaki genç silahlı saldırıda yaralandı
İçeriği Görüntüle

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan iş insanı Yusuf Som, “Şırnak Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Mahmut Tatar’a makamında nezaket ziyaretinde bulunduk. Ziyaret esnasında belediyecilik hizmetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Nazik kabulleri ve yakın ilgileri için Sayın Başkan Vekilimize teşekkür eder, çalışmalarında muvaffakiyetler dileriz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Muhabir: HERDEM ENC