Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü İdris Nas, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde yayımladığı mesajda; öğretmenlere, öğrencilere ve velilere başarılar dileyerek ikinci dönemin hayırlı olmasını temenni etti. Eğitim camiasının fedakârlık ve özveriyle yürüttüğü çalışmaların, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirten Nas, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

eğitim ikinci dönem-1

Uludere’de İkinci Dönem Bayrak Sevgisiyle Başladı

Uludere İlçe Millî Eğitim Müdürü Mikail Demirtaş da ikinci dönem kapsamında okullara ziyaretler gerçekleştirdi. “Bayrak sevgisi” teması çerçevesinde yapılan ziyaretlerde öğrencilerle sohbet eden Demirtaş, milli birlik ve beraberliğin simgesi olan Türk bayrağının anlam ve önemine vurgu yaptı. Eğitimcilerin bu bilinçle hareket etmesinin, geleceğin teminatı olan öğrenciler için büyük önem taşıdığını ifade etti.

eğitim ikinci dönem-2

Güçlükonak’ta Okullara Yakın Takip

Güçlükonak İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Babayiğit, ikinci dönemin başlamasıyla birlikte ilçedeki okulları ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Babayiğit, sınıflarda yapılan etkinliklere katılarak öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Ziyaretlerde “Bayrak Sevgisi” teması işlenirken, milli değerlerin ve vatan sevgisinin eğitim sürecindeki önemine dikkat çekildi.

eğitim ikinci dönem-3

Şırnak genelinde ikinci eğitim öğretim döneminin; başarı, huzur ve milli değerler ışığında geçmesi temenni edildi.

Okullarda Kar Seferberliği Başladı
Okullarda Kar Seferberliği Başladı
İçeriği Görüntüle

g.koank

Muhabir: Ömer Ayda