Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen Kırsalda Bereket Küçükbaşa Destek Projesi kapsamında Cizre’nin Dirsekli Mahallesi’nde kadın üreticiye hayvancılık desteği sağlandı.

AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, proje kapsamında hak sahibi olan kadın çiftçi Gülbahar Bağdur’u ziyaret ederek 100 küçükbaş hayvanı teslim etti.

Teslimat sırasında konuşan Tatar, kırsal kalkınmanın ve kadın üreticilerin desteklenmesinin önemine dikkat çekti.
Tatar, “Üreten, emek veren ve kırsalın geleceğine güç katan kadın çiftçilerimizin her zaman yanındayız. Gülbahar hanımefendiye hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

Proje kapsamında verilen küçükbaş hayvan desteğiyle bölgede hayvancılığın geliştirilmesi ve kadın üreticilerin üretime daha fazla katılımının sağlanması hedefleniyor.
Next





