Cizre Eğitim Gönüllüleri tarafından sosyal medyada başlatılan dayanışma çağrısı, Taşhöyük İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin yüzünü güldüren güzel bir etkinlikle karşılık buldu.

Şırnak’ta ilk Newroz ateşi yakıldı
Şırnak’ta ilk Newroz ateşi yakıldı
İçeriği Görüntüle

Eğitime Gönülden Destekcizre Eğitim Gönüllüleri Tarafından Sosyal Medyada Başlatılan Anlamlı Da (5)

Cizre Eğitim Gönüllüleri’nin sosyal medya üzerinden başlattığı anlamlı dayanışma çağrısı, örnek bir etkinliğe dönüştü. Gönüllülerin Instagram hesabından yapılan paylaşımda, İlçe Millî Eğitim Müdürünün gönderiye yorum yapması hâlinde bir okul önünde öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunulacağı belirtildi.

Eğitime Gönülden Destekcizre Eğitim Gönüllüleri Tarafından Sosyal Medyada Başlatılan Anlamlı Da (2)

Bu samimi çağrıya kayıtsız kalmayan İlçe Millî Eğitim Müdürü Şahan İke, paylaşıma “Çok memnun oluruz.” şeklinde yorum yaparak destek verdi. Yapılan etkileşimin ardından Cizre Eğitim Gönüllüleri üyelerinden Hasan Mancak, verilen söz doğrultusunda Taşhöyük İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu.

Eğitime Gönülden Destekcizre Eğitim Gönüllüleri Tarafından Sosyal Medyada Başlatılan Anlamlı Da (1)

Gerçekleştirilen etkinlik, öğrenciler tarafından büyük bir sevinçle karşılanırken, okulda renkli ve mutlu anlar yaşandı. İlçe Millî Eğitim Müdürü Şahan İke, çocukların mutluluğunu önceleyen bu anlamlı destekten dolayı Cizre Eğitim Gönüllülerine teşekkür etti.Eğitime Gönülden Destekcizre Eğitim Gönüllüleri Tarafından Sosyal Medyada Başlatılan Anlamlı Da

İke, eğitime yapılan her samimi katkının toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini belirterek, çocukların yüzünde oluşan tebessümün en kıymetli kazanım olduğunu ifade etti.

Eğitime Gönülden Destekcizre Eğitim Gönüllüleri Tarafından Sosyal Medyada Başlatılan Anlamlı Da (4)

Kaynak: Şırnak Ajans