Cizre Belediyespor, 2026-2027 sezonu öncesi yeni yönetim kurulunu kamuoyuna duyurdu. Kulüpte RAMS Global Yönetim Kurulu Başkanı Devran Bülbül ise Fahri Başkan olarak görev yapacak.
Bölgesel Amatör Ligi(BAL) takımı Cizre Belediye spor Kulübü 2026-2027 sezonunda Şırnak’ı temsil edecek Cizre Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. 18 futbolcuyu kadrosuna katan kulüp, yeni yönetim kurulunu da açıkladı.
Yönetim kurulu belli oldu
Kulüp tarafından açıklanan yönetim kurulunda Cemal Özdemir, Ahmet Sarıyıldız, Yunus Tarandır, Mehmet Sabih Aykut, İlyas Yürük, Mevlüt Tanış, Ahmet Ünal, Metin Çağlı, Vedat Bilgiç ve Sudan Kömürcü yer aldı.
Bülbül Fahri Başkan oldu
Öte yandan RAMS Global Yönetim Kurulu Başkanı ve Cizreli iş insanı Devran Bülbül’ün Cizre Belediyespor’un Fahri Başkanı olduğu açıklandı.
Kulüpten yapılan açıklamada, Bülbül’e destek ve katkılarından dolayı teşekkür edilerek, “Kulübümüze verdiği değerli destek ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Yeni yönetim yapılanması ve şu ana kadar kadrosuna kattığı 18 futbolcuyla sezon hazırlıklarını sürdüren Cizre Belediyespor, yeni sezonda şampiyonluk hedefiyle mücadele edecek.
Next




