Beytüşşebap’ta Singever Şelalesi Modern Mesire Alanına Dönüşüyor « Şırnak Ajans

Beytüşşebap’ta Singever Şelalesi Modern Mesire Alanına Dönüşüyor

Beytüşşebap Belediye Başkanı Kamil Durmuş, ilçenin doğal güzelliklerinden Singever Şelalesi’nde yürütülen mesire alanı çalışmalarının hızla devam ettiğini duyurdu.

Şırnak Ajans
Okuma Süresi

1 dakika

Yayınlanma 17:51 - 07 Kasım 2025
Güncelleme 17:51 - 07 Kasım 2025

Beytüşşebap Belediye Başkanı Kamil Durmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Singever Şelalesi Mesire Alanı çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Başkan Durmuş, ilçenin eşsiz doğal güzelliği olan Singever Şelalesi’nde yürüyüş ve araç geçiş yollarının tamamlandığını, tenis kortu, kafeterya, ahşap köprüler, kamelyalar, piknik ve çocuk oyun alanları gibi bölümlerin hızla şekillendiğini belirtti.

Başkan Durmuş, vatandaşların doğayla iç içe vakit geçirebileceği, dinlenip spor yapabileceği modern bir mesire alanını ilçeye kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti. Ayrıca bu süreçte desteklerini esirgemeyen Şırnak Milletvekili Arslan Tatar’a teşekkürlerini iletti.


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir