ŞIRNAK AJANS-Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yerel basının önemine vurgu yapan Yarka, gazetecilere çalışmalarında başarılar diledi.
Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, kentte faaliyet gösteren yerel basın kuruluşlarına yönelik ziyaretleri kapsamında Şırnak Haber Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette gazetenin imtiyaz sahibi Bedri Caner ve kurum bünyesinde görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Başkan Yarka, samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada basının toplum üzerindeki rolüne dikkat çekti.
Ziyaret sırasında konuşan Başkan Yarka, yerel basının halk ile yöneticiler arasında önemli bir köprü görevi gördüğünü belirterek, doğru ve tarafsız haberciliğin şehirlerin gelişimine büyük katkı sunduğunu ifade etti.
Yarka, “Yerel basınımızın önemli temsilcilerinden Şırnak Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Sayın Bedri Caner ve kıymetli gazetecilerimizle bir araya geldik. Nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyor, ilimizde görev yapan tüm basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Gazete imtiyaz sahibi Bedri Caner ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel yönetimlerle basın arasındaki iletişimin güçlü olmasının şehir adına büyük önem taşıdığını söyledi. Caner, Şırnak’ın gelişimi için yapılan çalışmaları yakından takip etmeye ve kamuoyunu doğru şekilde bilgilendirmeye devam edeceklerini vurguladı.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.




