Şırnak Valisi Birol Ekici, İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ile birlikte Şükrü Geliş Fen Lisesini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Şırnak Valisi Birol Ekici, eğitim kurumlarına yönelik ziyaretleri kapsamında Şükrü Geliş Fen Lisesini ziyaret etti. Ziyarette İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt da yer aldı.

Cizre’de Otizmli Bireyler İçin Güç Birliği
Cizre’de Otizmli Bireyler İçin Güç Birliği
İçeriği Görüntüle

Okulda yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Ekici, öğretmen ve öğrencilerle görüştü. Öğrencilerle sohbet ederek başarı dileklerini ileten Ekici, öğretmenlere de eğitim alanındaki emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Gençlerin eğitim sürecine destek vermenin önemine dikkat çekilen ziyarette, öğrencilerin akademik başarılarının artırılması ve eğitim hayatlarında daha iyi imkânlara kavuşmaları için çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

Muhabir: Sedat Sevim