Ankara Çankaya Belediyesi Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen Araç Teslim Töreni, TBB Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in katılımıyla yapıldı. Türkiye genelindeki belediyelerin hizmet kapasitesini artırmayı hedefleyen program kapsamında, Cizre Belediyesi’ne de önemli bir iş makinesi desteği sağlandı.

Şırnak’ta Sosyal Konut Kurası İçin Saat Güncellendi
Şırnak’ta Sosyal Konut Kurası İçin Saat Güncellendi
İçeriği Görüntüle

Eş Başkan Yerbasan Törene Katıldı

Cizre’nin hizmet kalitesini artıracak olan ekskavatörü teslim almak üzere törende Cizre Belediyesi Eş Başkanı Güler Yerbasan ve Mali Hizmetler Müdürü Süleyman Bordoğan hazır bulundu. Törenle birlikte ilçedeki altyapı ve fen işleri çalışmalarında kullanılacak olan yeni iş makinesi resmen belediye envanterine dahil edildi.

Belediye bünyesine katılan yeni araçla ilgili yapılan açıklamada, bu tür desteklerin yerel hizmetlerin hızlanması açısından kritik önem taşıdığı vurgulandı. Cizre Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Belediyemize sağlanan bu önemli destekten dolayı Türkiye Belediyeler Birliği’ne teşekkür ediyor, yeni iş makinesinin ilçemiz ve halkımız için hayırlı olmasını diliyoruz."