ŞIRNAK AJANS – Şırnak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, tarım ürünlerinde tüketici ve üretici fiyatlarının düzenli olarak takip edilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda görevli personeller tarafından il genelinde faaliyet gösteren zincir marketlerde fiyat izleme ve araştırma çalışmaları yapıldı. Ekipler, tarım ürünlerine ilişkin güncel fiyatları sahada takip ederek Tarım Ürünleri Fiyat İzleme Sistemi’ne yönelik veri çalışması gerçekleştirdi.

Fiyatlar düzenli olarak takip ediliyor

Yürütülen çalışmalar kapsamında tarım ürünlerinin güncel fiyatlarının sahadan takip edilerek sisteme aktarılmasına yönelik incelemeler gerçekleştirildi.

Yetkililer, tüketici ve üretici fiyatlarının düzenli şekilde izlenmesi amacıyla yürütülen çalışmaların belirli aralıklarla devam edeceğini bildirdi.

Siirt’te araç kaldırıma çıkıp yan yattı
Siirt’te araç kaldırıma çıkıp yan yattı
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Herdem Enc