Şırnak’ta Mehmet Emin Acar Kız Kur’an Kursu’nda eğitimlerini tamamlayan 7 öğrenci, hafızlık belgesi almaya hak kazandı. Belgeler, İl Müftüsü Arif Yeşiloğlu tarafından takdim edildi.
Şırnak’ta hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayan 7 öğrenci için belge takdim töreni düzenlendi. Mehmet Emin Acar Kız Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrenciler, Kur’an-ı Kerim’i ezberleyerek hafızlık belgesi almaya hak kazandı.

Düzenlenen törende İl Müftüsü Arif Yeşiloğlu, hafızlık eğitimini tamamlayan 7 öğrenciye belgelerini takdim etti.
Hafızlık sürecinde gösterdikleri sabır, azim ve özveri dolayısıyla öğrencileri tebrik eden yetkililer, eğitim sürecinde emeği geçen Kur’an kursu öğreticilerine ve öğrencilere destek olan ailelerine teşekkür etti.
Öğrencilerin hafızlık yolculuklarının hayırlı olması temennisinde bulunularak Kur’an’ın rehberliğinde bir ömür sürmeleri için dua edildi.
Next




