Güçlükonak-Cizre ve Güçlükonak-Dargeçit yollarının trafiğe açık olduğu belirtilirken, bazı bölgelerde elektrik kesintisinin sürdüğü bildirildi.

Güçlükonak Kaymakamlığı, ilçe genelindeki güncel durumu paylaşarak vatandaşları ve sürücüleri bilgilendirdi. Yapılan açıklamada ulaşım, trafik güvenliği ve enerji çalışmalarıyla ilgili şu detaylara yer verildi:

Şırnak Havalimanı 3 Gün Sonra Uçuşlara Açıldı
Şırnak Havalimanı 3 Gün Sonra Uçuşlara Açıldı
İçeriği Görüntüle

İlçeyi çevre illere ve ilçelere bağlayan ana arterlerde ulaşım normal seyrinde devam ediyor. Kaymakamlık, özellikle şu iki güzergâhta trafiğin açık olduğunu teyit etti: Güçlükonak – Cizre yolu ve Güçlükonak – Dargeçit yolu

Ulaşımın sağlanmasına rağmen yetkililer; hız limitlerine uyulması, takip mesafesinin korunması ve trafik kurallarına karşı azami dikkat gösterilmesi konusunda sürücüleri uyardı.

Elektrik şebekesindeki arızalarla ilgili de güncel veriler paylaşıldı. Buna göre: İlçe Merkezi: Güçlükonak ilçe merkezine elektrik verilmiş durumda. Fındık Karataş Bölgesi ise bölgede elektrik arıza giderme ve bakım çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu nedenle bölgede henüz enerji sağlanabilmiş değil.

Kaymakamlık, ekiplerin tüm imkânlarıyla sahada olduğunu ve gelişmelere ilişkin bilgilendirmenin kamuoyu ile paylaşılmaya devam edeceğini vurguladı.

📌 Duyuru

Kaynak: Şırnak Ajans