Pervari ilçesine bağlı Gökbudak köyünde doğum sancıları başlayan 22 yaşındaki Hediye Efe, ekiplerin müdahalesiyle bulunduğu yerden alınarak sağlık ekiplerine ulaştırıldı ve hastaneye yetiştirildi.
Öte yandan Pervari Narsuyu köyünde meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan yol da ekiplerin çalışması sonucu temizlenerek yeniden ulaşıma açıldı. Bölgede yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü öğrenildi.
8 Mart tarihi itibarıyla İl Özel İdaresi sorumluluk alanında bulunan bin 908 kilometrelik yol ağında, 47 araç ve 100 personel ile karla mücadele çalışmaları yürütülüyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle 120 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar yağışının durmasın ardından, ekipler kardan ötürü kapanan köy yollarının açılması için çalışma başlattı.
Siirt yolu açıldı, mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı
Siirt İl Özel İdaresi ekipleri, bölgede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açmak ve mahsur kalan vatandaşlara ulaşmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Şırnak’ta jandarmadan ithal silah kaçakçılarına darbe
Silopi Genç Girişimciler'den Bakan Çiftçi’ye dikkat çeken hediye
Mesud Barzani, "Saldırılar Devam Ederse Sonuçları Ağır Olur"
Savaş Irak’ta Petrol Üretimini Sert Vurdu
Martta Şırnak’a Güneş Yok, Meteorolojiden Sarı Kod Uyarısı
Hastaneye Gitmeden Muayene Dönemi Başladı




