Mardinspor’un Muşspor’u mağlup ederek TFF 1. Lig’e yükselmesi, kent genelinde büyük bir sevinçle karşılandı. Taraftarlar sokaklara dökülerek şampiyonluğu kutl
arken, Midyat ilçesinde yaşayan lise öğrencisi Baran Coşkun için bu coşku kısa sürede yerini üzüntüye bıraktı.

Olay, Midyat ilçesine bağlı Gölcük Mahallesi’nde meydana geldi. Şampiyonluk haberini alır almaz kutlamalara katılmak için sokağa çıkan Baran Coşkun, evlerinin önünde “Gözenoğlu otobüs durağı” olarak bilinen alanda toplanan kalabalığın arasına karıştı. Coşkulu anların yaşandığı kutlamalarda eğlenen genç öğrenci, bir süre sonra o anları kaydetmek için telefonunu çıkarmak istedi.

Ancak cebine yöneldiğinde telefonunun yerinde olmadığını fark eden Coşkun, büyük bir şok yaşadı. Ya telefonunun çalındığını ya da kalabalık sırasında düşürdüğünü düşünen genç, tüm aramalarına rağmen cihazına ulaşamadı.
Yaşadığı üzüntüyü dile getiren Baran Coşkun, kaybolan telefonunun amcası tarafından hediye edildiğini belirterek, “Benim için sadece bir telefon değil, manevi değeri çok yüksek bir hediyeydi. Bulan ya da görenlerin insaniyet namına ulaştırmasını rica ediyorum” dedi.

Kutlamaların gölgesinde yaşanan bu olay, vatandaşlara kalabalık ortamlarda daha dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.
Yetkililer de benzer durumların yaşanmaması için özellikle yoğun kutlama ve etkinlik alanlarında kişisel eşyalara sahip çıkılması konusunda uyarılarda bulundu.





