Şırnak İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak'ın babası, Kıbrıs Gazisi emekli polis memuru Erol Sazak, 23 Temmuz'da Ankara'da hayatını kaybetti.

müdür sazak basbı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde düzenlenen cenaze töreni ve taziyenin ardından Şırnak'a dönen İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak, babası için Şırnak'ta da taziyeleri kabul edeceğini açıkladı.

Sazak Babası

Sazak, yaptığı açıklamada, "29, 30 ve 31 Temmuz tarihlerinde, saat 17.00 ile 21.00 arasında Şırnak Polisevi'nde rahmetli babam için taziyeleri kabul edeceğim. Bu vesileyle Şırnaklı hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz." ifadelerini kullandı.

İdil Belediye Başkanı Kayır’dan AK Parti sonrası açıklama
İdil Belediye Başkanı Kayır’dan AK Parti sonrası açıklama
İçeriği Görüntüle

Taziye programının, 29-31 Temmuz tarihleri arasında her gün 17.00-21.00 saatleri arasında Şırnak Polisevi'nde gerçekleştirileceği bildirildi.

Muhabir: Sedat Sevim