Silopi Belediye Başkanı Av. Jiyan Ormanlı, Başkan Yardımcısı Harun Kuday ile birlikte belediye bünyesinde hizmet veren öğrenci kütüphanelerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ormanlı, gençlerin eğitim süreçleri hakkında görüş ve taleplerini dinledi.
Öğrencilerle samimi bir ortamda sohbet eden Ormanlı, kütüphanelerdeki eksikliklere ilişkin iletilen önerileri not alarak, daha iyi hizmet sunulması adına gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti. Eğitim alanında gençlere destek olmayı sürdüreceklerini vurgulayan Ormanlı, “Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz” mesajını verdi.

Ziyaret programı kapsamında belediyeye ait Sanat Sokağı’ndaki tesisleri de inceleyen Başkan Ormanlı, Eyşe Şan Dil, Kültür ve Sanat Merkezi’nde de değerlendirmelerde bulundu. Merkezdeki eksikleri yerinde inceleyen Ormanlı, ilgili birimlere gerekli düzenlemelerin yapılması yönünde talimat verdi.
Silopi Belediyesi’nin sosyal, kültürel ve eğitim alanındaki hizmetlerini geliştirmeye devam edeceğini belirten Ormanlı, sahada vatandaşlarla birebir temas kurarak ihtiyaçları yerinde tespit etmeyi sürdüreceklerini ifade etti.




