Silopi Kaymakamı Çağlar Partal, Üçağaç köyünde çıkan yangında evi ve aracı küle dönen Ramazan Üçkardeşler ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Silopi ilçe Kaymakamı Çağlar Partal, ilçeye bağlı Üçağaç Köyü Bestabelega Mezrası’nda meydana gelen yangın sonrası bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Yangında evi ve aracı kullanılamaz hale gelen Ramazan Üçkardeşler ve ailesiyle bir araya gelen Kaymakam Partal, yaşanan mağduriyetten dolayı derin üzüntü duyduklarını belirtti.

Ziyaret sırasında aile sakinleriyle yakından ilgilenen ve geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Partal, devletin imkanları çerçevesinde ailenin yanında olduklarını vurguladı. Yangının yol açtığı hasarın yerinde tespit edilmesinin ardından, yaraların sarılması için gerekli çalışmaların başlatıldığı bildirildi.




