Cizre Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Geleri, yayımladığı video mesaj ve çağrıyla tüm ilçe esnafını yarın gerçekleştirilecek olan "1. Oda ve Esnaf Buluşması"na davet etti.
"Çözüm Üretmek İçin Buradayız"
Başkan Geleri, yaptığı açıklamada esnafın yaşadığı sıkıntıları çok iyi bildiklerini ve bu sorunları doğrudan muhataplarıyla ortak akıl çerçevesinde çözmeyi hedeflediklerini belirtti. Toplantıda birden fazla alanında uzman konuşmacının yer alacağını ifade eden Geleri, esnaftan gelecek tüm soruların birinci ağızdan yanıtlanacağını vurguladı.
Cizre esnafının geleceğine yön verecek bu kritik toplantının takvimi şu şekilde açıklandı: 27 Haziran 2026 (Yarın) Saat: 15.00 Cizre Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşecek.
Başkan Geleri'den Birlik Çağrısı
Açıklamasını esnafa yönelik sıcak bir davetle tamamlayan Halil Geleri, "Yarın siz değerli esnafımızın tüm sorunlarını masaya yatırıyoruz. Sorunlarınızı anlatmak, çözüm yollarını birlikte aramak için tüm esnafımızı Cizre Belediyesi Konferans Salonu'na bekliyoruz. Saygı ve hürmetlerimi sunuyor, kalın sağlıcakla diyorum. Allah'a emanet olun" ifadelerini kullandı.




