Bir dizi program içerisinde Şırnak’a gelen Mustafa Çiftçi, “Ulu Çınarlar Programı” kapsamında kentin büyüklerinden Kumri Uyar’ı hanesinde ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarete Şırnak Valisi Birol Ekici, AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka,Şırnak Ak Parti Kadın Kolları başkanı Bişenk Fatma Acar ve AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan katıldı.

şırnak ulu çınar

Şırnak Ajans’tan 8 Mart  Kadınlar Günü Mesajı
Şırnak Ajans’tan 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı
İçeriği Görüntüle

Ziyarette, Şırnak’ın “ulu çınarlarından” biri olarak görülen Bahçelievler mahallesinde bulunan Kumri Uyar ile bir araya gelindi.. Kadınlar Günü kapsamında yapılan anlamlı ziyarette Bakan Çiftçi, Kumri Uyar’a sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulundu.

Program kapsamında büyüklerin her zaman baş tacı olduğunu belirten heyet üyeleri, toplumun hafızasını ve değerlerini yaşatan büyüklerin ziyaret edilmesinin önemine dikkat çekti.

Muhabir: Mevlüde Sevim