Yeşilay’dan Şırnak TSO ziyaret « Şırnak Ajans

Yeşilay’dan Şırnak TSO ziyaret

Yeşilay Şırnak İl Başkanı Mahsum Çağın’dan TSO Başkanı Osman Geliş’e Ziyaret

Şırnak Ajans
Okuma Süresi

1 dakika

Yayınlanma 17:09 - 17 Eylül 2025
Güncelleme 17:09 - 17 Eylül 2025

Yeşilay Şırnak İl Başkanı Mahsum Çağın, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, bağımlılıkla mücadelede iş birliği içerisinde yürütülebilecek çalışmalar ele alındı. Özellikle önleyici faaliyetler ve farkındalık etkinliklerinin artırılması konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede, bağımlılıkla mücadelede en önemli stratejinin eğitim ve bilinçlendirme olduğuna dikkat çekildi. Toplumun her kesiminde riskler konusunda farkındalık oluşturmak gerektiği belirtilirken; eğitimcilerin, anne-babaların, çocukların ve gençlerin bu sürece dâhil edilmesinin hayati öneme sahip olduğu vurgulandı.

TSO Başkanı Osman Geliş, bağımlılıkla mücadele kapsamında Yeşilay’ın yürüttüğü çalışmaların önemine değinerek, bu çabalara katkı sunmaya hazır olduklarını ifade etti. Geliş, Yeşilay ekibine görevlerinde kolaylık ve başarılar diledi.

Şırnak Ajans / Halil Azizoğlu 


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir