USİAD Genel Başkanı Nevaf Kılıç’tan 19 Eylül Gaziler Günü MesajıGazilerimiz Milletimizin Onur Abideleridir

Uluslararası Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, gazilerin Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin yaşayan sembolleri olduğunu vurguladı.

“Fedakârlıkları Asla Unutulmayacak”

El-Velid Sınır Kapısı 11 Yıl Sonra Yeniden Açıldı
El-Velid Sınır Kapısı 11 Yıl Sonra Yeniden Açıldı
İçeriği Görüntüle

Kılıç, “Vatanın bölünmez bütünlüğü, bağımsızlığı ve istiklali uğruna canlarını ortaya koyan gazilerimizin fedakârlıkları hiçbir zaman unutulmayacaktır. Onlar, milletimizin gurur kaynağıdır” ifadelerini kullandı.

Minnet ve Şükranla Anıyoruz”

USİAD Genel Başkanı Kılıç mesajında, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyorum” dedi.

Gaziler Günü Kutlu Olsun”

Nevaf Kılıç, sözlerini “19 Eylül Gaziler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, bu vatan için fedakârlık yapan tüm gazilerimize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” ifadeleriyle tamamladı.

Şırnak Ajans