TPAO Şırnak, 40 Sürücülü Treyler Kiralama İhalesi Açtı « Şırnak Ajans

TPAO Şırnak, 40 Sürücülü Treyler Kiralama İhalesi Açtı

TPAO Şırnak, 40 treyler kiralama ihalesi için başvuruları almaya başladı.

Şırnak Ajans
Okuma Süresi

2 dakika

Yayınlanma 18:17 - 14 Kasım 2025
Güncelleme 18:17 - 14 Kasım 2025

Türkiye Petrolleri A.O. (TPAO) Şırnak Bölge Müdürlüğü, Gabar ve Bestesor sahaları başta olmak üzere bölgedeki tüm petrol alanlarında kullanılmak üzere sürücülü 40 adet treyler kiralanacağını duyurdu. “Treyler ile Her Türlü Kule Malzemesi ve Kimyevi Madde Taşıma İşi” kapsamında yapılacak ihale, 12 ay süreyle kilometre başına ücret ödeme esasına göre gerçekleştirilecek.

TPAO, petrol arama ve üretim faaliyetlerinde kullanılan kule malzemeleri, kimyevi maddeler, borular ve çeşitli ekipmanların sahalara kesintisiz taşınması için treyler hizmetinin önemine dikkat çekti.

İhale 20 Kasım’da

İhale, 20 Kasım 2025 Perşembe günü saat 10.00’da TPAO Şırnak Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılacak. Teklifler aynı gün saat 10.00’a kadar TPAO Gelen Evrak Birimi’ne elden ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla teslim edilebilecek. Belirtilen saatten sonra ulaşan teklifler değerlendirmeye alınmayacak.

İhale dokümanı 1.000 TL bedelle temin edilebilecek. İstekliler, teklif ettikleri bedelin en az %3’ü oranında geçici teminat sunmak zorunda olacak.

Katılım Şartları

İhaleye katılacak firmalardan, son beş yıl içinde kamu veya özel sektörde gerçekleştirdikleri benzer taşıma işlerine ait deneyim belgelerini sunmaları isteniyor. Deneyim tutarının teklif bedelinin en az %15’i olması şartı aranıyor. Ayrıca kamyon, treyler ve tanker araçlarla yapılan yük taşıma işlerine dair tecrübelerin de belgelenmesi gerekiyor.

Haber Merkezi


Bir Yorum Ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir