Şırnak Devlet Hastanesi’nde ameliyathane teknikeri olarak görev yapan Sülü, tayin tebligatının yayımlanmasının ardından görev yaptığı birimlerde çalışma arkadaşlarıyla veda ziyaretlerinde bulundu. Bu kapsamda Sağlık-Sen Şırnak Şubesi’ni de ziyaret eden Sülü, şube yöneticileriyle bir araya gelerek sendikal çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Cizre–Nusaybin Karayolu Yeniden Ulaşıma Açıldı!
Cizre–Nusaybin Karayolu Yeniden Ulaşıma Açıldı!
İçeriği Görüntüle

İşyeri temsilciliği görevini de yürüten Halil İbrahim Sülü’ye, yaptığı hizmetlerden dolayı Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabğatullah Anmal, ilçe ve işyeri temsilcilerinin katılımıyla hazırlanan plaket, şube başkanlığında takdim edildi.

Şube Başkanı Anmal, Sülü’nün görev yaptığı birimlerde çalışkanlığı ve özverisiyle öne çıktığını, çalışan haklarının savunulmasında idareyle kurduğu yapıcı diyalog ve çözüm odaklı yaklaşımıyla sağlık çalışanlarının takdirini kazandığını belirtti. Anmal, “Sağlık-Sen ailesi olarak, hem halka sunulan hizmette hem de çalışanların sorunlarıyla ilgilenme noktasında gösterdiği gayretlerden dolayı temsilcimizi tebrik ediyor; yeni görev yeri Mersin’de başarılar diliyoruz,” dedi.

Veda programında konuşan Halil İbrahim Sülü ise, Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabğatullah Anmal ve yönetimiyle 7 yıl boyunca gece gündüz demeden yürütülen sendikal çalışmalardan onur duyduğunu ifade etti. Şırnak’ta kurulan güçlü dostluklardan ayrılmanın kendisi için zor olduğunu dile getiren Sülü, “Bu anlamlı plaketle uğurlanmak beni onurlandırdı. Başta şube başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu.