Şırnak İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Bayram Günel, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş’i ziyaret ederek, kentte yürütülen sivil toplum faaliyetleri ve ortak projeler üzerine önemli değerlendirmelerde bulundu.

18 Temmuz altın fiyatları açıklandı
18 Temmuz altın fiyatları açıklandı
İçeriği Görüntüle

Şırnak İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Bayram Günel, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, Şırnak TSO Genel Sekreteri Cihat Sakın da hazır bulundu.

Ziyaret kapsamında il genelinde yürütülen sivil toplum faaliyetleri, kamu ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve Şırnak’ın ekonomik ile sosyal gelişimine katkı sağlayacak projeler ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede, kurumlar arası koordinasyonun artırılmasının önemine dikkat çekildi.

Şırnak’ın kalkınmasına yönelik ortak çalışmaların artırılması gerektiğinin vurgulandığı ziyarette, özellikle yerel dinamiklerin harekete geçirilmesi ve sivil toplumun daha etkin rol üstlenmesi konularında görüş birliğine varıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şırnak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş, nazik ziyaretlerinden dolayı İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Bayram Günel’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Muhabir: Herdem Enç