Şırnak Valisi Birol Ekici, İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden İdil Cehennem Deresi Cam Seyir Terası’nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Yapım süreci hakkında yetkililerden detaylı bilgi alan Vali Ekici, projenin bölge turizmine ve ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Doğal Güzelliklere Yakın Bakış

Cehennem Deresi üzerinde inşa edilen cam seyir terası, bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini yerli ve yabancı turistlere daha yakından tanıtmayı hedefliyor. Şırnak’ın eşsiz manzaralarından biri olan Alo Dino Kasrı'nın muhteşem görüntüsü ile birleşen proje, hem fotoğraf tutkunlarına hem de doğaseverlere unutulmaz bir deneyim sunacak.

Şırnak Valiliği ve İl Özel İdaresi’nin iş birliğiyle yürütülen proje, tamamlandığında bölgenin turizm potansiyelini artıracak ve bölge halkına ekonomik katkı sağlayacak. Projenin en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü belirtildi.

Şırnak Ajans / Halil AZİZOĞLU

Şırnak ESOB genel kurulunda birlik ve beraberlik mesajları
Şırnak ESOB genel kurulunda birlik ve beraberlik mesajları
İçeriği Görüntüle

ü