Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası’nda ekim ayının başında gerçekleştirilen seçim sürecinin ardından başlayan yeni dönem yapılanması devam ediyor. Yönetim kurulu başkanlığına Lokman Besen’in, meclis başkanlığına ise Mahmut Ökten’in seçilmesinin ardından başkan yardımcılarının belirlenmesiyle yönetimdeki görev dağılımında önemli bir aşama daha tamamlandı.

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) yeni yönetimin şekillenmesiyle birlikte başkan yardımcıları da belli oldu. Murat Açar, Osman Şen ve Abdullah İmrak, yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevlerine seçildi.

Şırnak TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerine Murat Açar, Osman Şen ve Abdullah İmrak seçildi. Yeni dönemde üç başkan yardımcısının görev alacağı yönetimde, Silopi, İdil ve Şırnak merkezden birer ismin temsil edilmesi planlanıyor.

Besen’den yeni başkan yardımcılarına tebrik

Şırnak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Besen, başkan yardımcılığı görevlerine seçilen isimleri tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Besen, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:“Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevlerine seçilen Sayın Murat Açar’ı, Sayın Osman Şen’i ve Sayın Abdullah İmrak’ı tebrik ediyor, yeni görevlerinde kendilerine başarılar diliyoruz.

Bu görevlendirmelerin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, ilimiz ve ilçelerimizin ticari ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacak başarılı çalışmalara vesile olmasını diliyoruz.”

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) yeni yönetimin şekillenmesiyle birlikte başkan yardımcıları da belli oldu. Murat Açar, Osman Şen ve Abdullah İmrak, yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevlerine seçildi.

Şırnak TSO’dan İdil’de yeni görevlendirme
Şırnak TSO’dan İdil’de yeni görevlendirme
İçeriği Görüntüle

Şırnak ve ilçelerinin ekonomik gelişimi hedefleniyor

Şırnak TSO’da yeni yönetim döneminin başlamasıyla birlikte, kent merkezi ve ilçelerin ticari potansiyelinin geliştirilmesi, iş dünyasının beklentilerinin karşılanması ve ekonomik faaliyetlerin güçlendirilmesi açısından yönetimin üstleneceği sorumluluklar önem taşıyor.

Başkan yardımcılarının belirlenmesiyle yönetim kadrosundaki görev dağılımı şekillenirken, yeni dönemde Şırnak ve ilçelerinin ekonomik gelişimine katkı sunacak çalışmaların yürütülmesi hedefleniyor.

Muhabir: Nurullah İbrahimoğlu