ŞIRNAK AJANS- Şırnak İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak, kentteki görev süresinin sona ermesinin ardından Şırnak Valisi Birol Ekici’ye veda ziyaretinde bulundu.
Valilikte gerçekleşen görüşmede Vali Ekici ile bir araya gelen Sazak’a, Şırnak’ta görev yaptığı süre boyunca yürüttüğü çalışmalar ve kentin güvenliğine yönelik hizmetleri dolayısıyla plaket takdim edildi.

Vali Birol Ekici, Sazak’a kentteki görev süresi boyunca gerçekleştirdiği çalışmalar ve sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki görev hayatında başarılar diledi.
Görevi dolayısıyla Emniyet Müdürlüğü personeliyle de vedalaşan Sazak, mesai arkadaşlarıyla bir süre sohbet etti.
Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada da Volkan Sazak’a kentte görev yaptığı süre boyunca sunduğu hizmetler için teşekkür edilerek, bundan sonraki görev hayatında başarı temennisinde bulunuldu.
Öte yandan Müdür Volkan Sazak’ın bugün saat 12.30’da Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’ndan kalkan uçakla Şırnak’tan ayrılacağı belirtildi.
Next





