Şırnak Gazeteciler Cemiyeti (ŞGC) Başkanı ve Silopi Gazetesi / Şırnak Ajans İmtiyaz Sahibi Halil Azizoğlu, Mardin Haber İmtiyaz Sahibi Murat Akgül ile Kastamonu İstiklal Gazetesi / TV366 İmtiyaz Sahibi İrfan Salcı, Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyesi ve Rose Ekol Medya Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Gülebak'ı ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında, heyet üyeleri Rose Medya'nın modern tesislerini gezdi ve burada yürütülen yayın faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldı. Tesislerin oldukça modern olduğu ve teknolojik açıdan güçlü olduğu belirtildi. Ziyaretin ardından basın mensupları, Rose Medya bünyesinde görev yapan çalışanlarla bir araya gelerek yürütülen özverili çalışmalar nedeniyle teşekkürlerini iletti.
Ziyaret sırasında, yerel ve ulusal medyanın karşılaştığı zorluklar, çözüm önerileri ve basın mesleğinde dayanışmanın önemi tartışıldı. Medya kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesinin sektörün geleceği açısından kritik olduğuna vurgu yapıldı. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.





