21, 22 ve 23. Dönem Şırnak Milletvekili Abdullah Veli Seyda, beraberindeki heyetle Cizre Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Görüşmede Cizre’nin sosyo-ekonomik yapısı, yerel ticaretin canlandırılması ve esnafın talep ve beklentileri ele alındı.
Cizre’nin ekonomisi masaya yatırıldı
21, 22 ve 23. Dönem Şırnak Milletvekili Abdullah Veli Seyda ve beraberindeki heyet, Cizre Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Geleri ve oda yönetimini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette ilçenin ekonomik durumu ve esnafın karşı karşıya bulunduğu sorunlar kapsamlı şekilde değerlendirildi.
Cizre Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda gerçekleşen görüşmede, ilçenin mevcut sosyo-ekonomik yapısı, yerel ticaretin daha da canlandırılması için atılması gereken adımlar ile esnaf ve sanatkarların talep ve beklentileri üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Esnafın talep ve beklentileri konuşuldu
Görüşmede, Cizre ekonomisinin güçlendirilmesi, yerel ticaretin hareketlendirilmesi ve esnafın bölgesel kalkınmadan daha fazla pay alabilmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı.
Abdullah Veli Seyda, esnaf ve sanatkarların bölge ekonomisinin gelişmesindeki stratejik rolüne dikkat çekerek, Cizre Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın esnafın sorunlarının çözümü ve ilçenin ekonomik gelişimine yönelik yürüttüğü çalışmaların önemine vurgu yaptı.
Seyda ayrıca oda yönetiminin gerçekleştirdiği projeleri takdirle karşıladığını belirtti.
Geleri’den teşekkür
Cizre Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Geleri, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölge esnafına gösterilen ilgi ve verilen destekten dolayı Abdullah Veli Seyda ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Başkan Geleri, Cizre esnafının sorunlarının ve beklentilerinin ilgili çevrelerle istişare edilmesinin ilçenin ekonomik geleceği açısından önemli olduğunu belirtti.
Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Next




