ŞIRNAK AJANS- Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Şırnak Şubesi, 6. Olağan Şube Kurulu toplantısını Şırnak Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi. Sendika üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, yeni dönem çalışmaları ele alınırken şube eş başkanlığı için de oylama yapıldı.

Toplantıya DEM Parti Şırnak Milletvekili Nevroz Uysal Aslan, DEM Parti Şırnak İl Eş Başkanları Ramazan Uysal ve Taybet Bilgi ile DEM Parti Şube Eş Başkanları Samet Kaya ve Mihriban Şenbayram katıldı.

Şırnak Ve İlçelerinde 25 Ekim’de Planlı Elektrik Kesintisi Uygulanacak
Şırnak Ve İlçelerinde 25 Ekim’de Planlı Elektrik Kesintisi Uygulanacak
İçeriği Görüntüle

Ses Şırnak

Yeni Dönem Yönetimi Belirlendi

Olağan şube kurulu kapsamında sendikanın bugüne kadar yürüttüğü çalışmalar ve yeni döneme ilişkin süreç değerlendirildi. Gerçekleştirilen oylama sonucunda Samet Kaya ve Rojda Yavaş, SES Şırnak Şubesi’nin yeni eş başkanları oldu.

Yeni eş başkanların seçilmesiyle tamamlanan 6. Olağan Şube Kurulu’nun, sendikanın önümüzdeki dönemde yürüteceği çalışmaların belirlenmesi açısından önem taşıdığı ifade edildi.

Muhabir: Sedat Sevim