Mardin’in Nusaybin ilçesinde yürütülen ormancılık çalışmaları, Kaymakam Evren Çakır’ın başkanlığında değerlendirildi. Şırnak il sınırında yer alan Nusaybin’de gerçekleştirilen toplantıda, ilçedeki mevcut ormancılık faaliyetleri ve planlanan projeler ele alındı.
Nusaybin Kaymakamı Evren Çakır, Orman İşletme Şefi Vekili Ümit Damar ile Orman Muhafaza Memurları Gülsüm Onur ve Ahmet Akçam’ı makamında kabul etti. Görüşmede, orman varlığının korunması, sürdürülebilir ormancılık uygulamaları ve sahada yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi alışverişinde bulunuldu.
Kaymakam Çakır, ormanların korunmasının çevresel denge ve gelecek nesiller açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, yürütülen çalışmaların titizlikle sürdürülmesi gerektiğini ifade etti. Çakır ayrıca, kamu kurumları arasındaki iş birliğinin ormancılık faaliyetlerinin başarısında önemli rol oynadığını belirtti.
Toplantı, karşılıklı değerlendirmelerin ardından iyi niyet temennileriyle sona erdi.
Nusaybin’de orman projeleri değerlendirildi
Nusaybin Kaymakamı Evren Çakır, Orman İşletme Şefi Vekili Ümit Damar ile Orman Muhafaza Memurları Gülsüm Onur ve Ahmet Akçam’ı makamında kabul etti.
Kaynak: Nusaybin Kaymakamlık
Yorumlar
Trend Haberler
Sigorta ve Bağkur borcu olanlara kolaylıklar
Kız Yurdunda Şırnaklı Öğrenci Şüpheli Şekilde Yaralandı
Kaymakamlık-Belediye İşbirliğiyle Silopi’ye Yeni Yatırımlar
Türkiye’yi şaşırtan sıralama, Şırnak’ta 3.906 kişi boşandı
Şırnak, Kripto Para Madenciliğinde Bölge Lideri
Şırnak’ta 7 Dere İçin Islah Projesi İhaleye Çıkıyor




