Silopi Kaymakamı Çağlar Partal, Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde oynanan Silopi derbisini tribünden takip etti. Karşılaşmayı kazanan Silopi Gelişim Spor Faaliyetleri’ni tebrik eden Partal, spora ve sporcuya desteğini yineledi.

Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde heyecan dolu bir karşılaşma, Silopi Kaymakamı Sayın Çağlar Partal’ın katılımıyla gerçekleşti. Silopi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan Silopi Gelişim Spor Faaliyetleri ile Silopi Belediyespor arasındaki mücadele büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Tribünlerden müsabakayı izleyen Kaymakam Partal, maçın sonunda Silopi Gelişim Spor Faaliyetleri Kulübü’nü galibiyetlerinden dolayı tebrik ederek, sporculara başarı dileklerinde bulundu.

Kaymakam Partal, ilçede sporun gelişimine yönelik yapılan çalışmalara değinerek, “Silopi’de gençlerimizin spora olan ilgisi bizleri mutlu ediyor. Amacımız, her branşta başarı elde eden, sağlıklı ve disiplinli bir gençlik yetiştirmek. Bu tür karşılaşmalar, hem sporun yaygınlaşması hem de birlik ve beraberliğin güçlenmesi açısından büyük önem taşıyor.” dedi.

Silopi Gelişim Spor Faaliyetleri’nin taraftarları ise maç boyunca takımlarına coşkulu bir destek verirken, salonda renkli görüntüler oluştu.

Karşılaşmanın sonunda sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Partal, takımı ve teknik heyeti bir kez daha kutladı.

Şırnak’ta LÖSEV Fayda Kulübü’nden Örnek Etkinlik
Şırnak’ta LÖSEV Fayda Kulübü’nden Örnek Etkinlik
İçeriği Görüntüle