Yeni hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması adına yürütülen çalışmalar ele alındı. Ziyaret sırasında kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi, bölgedeki hizmet kalitesinin artırılması ve devam eden projeler üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

BAKAN MÜŞAVİR-1

Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Murat Çiçek, nazik ziyaretlerinden dolayı Bakan Müşaviri Hatice Atan ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, yeni hizmet binasının vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunulmasına önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga, 2 ölü, 3 yaralı
Husumetli iki grup arasında silahlı kavga, 2 ölü, 3 yaralı
İçeriği Görüntüle

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret, iyi dilek ve temennilerin iletilmesinin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Muhabir: Süleyman Zan