ŞIRNAK AJANS- Şırnak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Heşar Haşimoğlu, Şanlıurfa Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı İsmail Tombuloğlu ve Avukat Muhammed Köseoğlu’nu makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyarette esnaf ve sanatkârların gündemine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Şırnak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Heşar Haşimoğlu, Şanlıurfa Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı İsmail Tombuloğlu ile Avukat Muhammed Köseoğlunu ağırladı.
Gerçekleşen ziyarette bölgedeki esnaf ve sanatkârların durumu, mesleki çalışmalar ve odalar arasındaki iş birliğinin geliştirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, esnaf camiasının karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine de fikir alışverişi yapıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şırnak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Heşar Haşimoğlu, Şanlıurfa Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı İsmail Tombuloğlu ve Avukat Muhammed Köseoğlu’na nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.
Haşimoğlu, iki şehir arasındaki mesleki dayanışma ve iş birliğinin önemine dikkat çekerek, esnaf ve sanatkârların ortak meseleleri konusunda gerçekleştirilen görüşmelerin karşılıklı dayanışmayı güçlendirdiğini ifade etti.
Ziyaretin sonunda Haşimoğlu, misafirlerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, İsmail Tombuloğlu ve Muhammed Köseoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.
Next




