Mardin’in Midyat-Nusaybin karayolunda meydana gelen trafik kazasında damperli kamyon sürücüsü hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre kaza, Midyat-Nusaybin yolu üzerinde bulunan polis uygulama noktası yakınlarında yaşandı. Seyir halindeki damperli kamyonun kupasının devrilmesi sonucu araçta bulunan sürücü sıkıştı.

Cizre Belediyesi’nden iş yeri ve inşaat atıkları uyarısı
Cizre Belediyesi’nden iş yeri ve inşaat atıkları uyarısı
İçeriği Görüntüle


Olayı gören vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarılan sürücü için bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Hastanede tedavi altına alınan sürücü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sürücünün Mehmet Küçükaslan olduğu öğrenildi.


Küçükaslan’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Midyat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve daha sonra ailesine teslim edildi.


Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA