Selde mahsur kalan kalp hastası kadın hayatını kaybetti
Selde mahsur kalan kalp hastası kadın hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle
Şah Mahallesi’nde asfaltı tamamlanan cadde ve sokaklar, belediye ekipleri tarafından gece boyunca yıkanarak temizlendi. Çalışmalara Eşbaşkan Güler Yerbasan da katıldı. Cizre Belediyesi, Şah Mahallesi’nde başlattığı asfaltlama çalışmalarını etaplar halinde sürdürüyor. Bu kapsamda asfalt serimi tamamlanan Hökenek, Cahferi Sadık, Veteriner Caddeleri ile Sevgi Sokağı’nda gece mesaisi yapıldı. Temizlik ve yıkama çalışmaları belediye ekipleri tarafından titizlikle gerçekleştirildi.

Gece boyunca süren çalışmalara Cizre Belediyesi Eşbaşkanı Güler Yerbasan, meclis üyeleri, birim müdürleri ve temizlik ekipleriyle birlikte katıldı. Yerbasan, belediye emekçileriyle sahada çalışarak temizlik faaliyetlerine destek verdi.

Yerbasan yaptığı açıklamada, “Bu şehir hepimizin. Temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre için birlikte çalışıyoruz. Mahalle sakinlerimizin sabrı ve desteği bizim için çok kıymetli,” dedi.

Cizre Belediyesi’nden yapılan açıklamada, asfaltlama çalışmalarının Şah Mahallesi’nin diğer cadde ve sokaklarında da program dahilinde devam edeceği belirtildi.