ŞIRNAK AJANS- Cizre’de 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen okul şenliklerinde öğrenciler bayram sevincini doyasıya yaşadı.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, okullarda düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Bu kapsamda Cizre 100. Yıl İlkokulu tarafından organize edilen şenlik programı, yoğun katılım ve renkli görüntüler eşliğinde gerçekleştirildi.

Programa Cizre Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar ile İlçe Millî Eğitim Müdürü Şahan İke de katılarak öğrencilerin bayram coşkusuna ortak oldu. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliklerde öğrencilerin hazırladığı gösteriler izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Gün boyunca süren programda bayram atmosferi okul bahçesine yansırken, öğrencilerin sergilediği performanslar 23 Nisan’ın anlam ve önemini bir kez daha ortaya koydu. Etkinlik alanında öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Baycar, çocuklarla sohbet ederek onların sevincini paylaştı.

Programda konuşan Kaymakam Baycar, öğretmenlerin özverili çalışmalarına teşekkür ederek öğrencileri tebrik etti. 23 Nisan’ın yalnızca bir bayram olmadığını vurgulayan Baycar, bu özel günün milli egemenliğin ve geleceğe duyulan güvenin en güçlü simgelerinden biri olduğunu ifade etti. Çocukların ülkenin yarınlarını inşa edecek en önemli değerler olduğunu belirten Baycar, onların iyi yetişmesinin büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Cizre 100. Yıl İlkokulu tarafından düzenlenen şenlikler, öğrenciler ve davetliler için unutulmaz anlara sahne olurken, birlik ve beraberlik duygusu bayram coşkusuyla birlikte gün boyunca hissedildi.






