Cizre İlçe Müftüsü Süleyman Baran, ilçedeki yatılı Kur’an kurslarının ulaşım ihtiyacını karşılamak amacıyla önemli bir hizmete imza attı. Türkiye Diyanet Vakfı Cizre Şube Başkanı Süleyman Baran tarafından, Müftülüğe bağlı yatılı Kur’an kurslarının hizmetine kullanılmak üzere bir minibüs hediye edildi.

İlçe genelindeki tüm yatılı Kur’an kurslarının hizmetinde kullanılacak aracın, öğrencilerin ulaşım ve organizasyon süreçlerinde kolaylık sağlaması hedefleniyor.

Kurslara Ulaşım Kolaylığı Sağlayacak

Tahsis edilen minibüsün, Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilerin ihtiyaç duyduğu servis ve taşıma hizmetlerinde aktif olarak kullanılacağı belirtildi. Bu adımın, eğitim faaliyetlerine katkı sunması bekleniyor.

araç tahsis

Hakkari'de 400 kişi bir araya gelerek çevre temizliği yaptı
Hakkari'de 400 kişi bir araya gelerek çevre temizliği yaptı
İçeriği Görüntüle

Yapılan bu anlamlı katkıdan dolayı müftülük yetkilileri ve kurs idarecileri, Cizre İlçe Müftüsü Süleyman Baran’a teşekkür ederek, verilen desteğin eğitim faaliyetlerine önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

Müftülük bünyesindeki yatılı Kur’an kurslarının hizmetine sunulan minibüsün, öğrencilerin daha güvenli ve düzenli şekilde ulaşımlarına katkı sunacağı kaydedildi.

Cizre genelinde dini eğitim kurumlarına yönelik bu tür desteklerin devam etmesinin önemine dikkat çekildi.

Muhabir: Cüneyt Özkaya