Beytüşşebap Belediye Başkanı Kamil Durmuş, Karşıyaka Mahallesi’nde yıllardır yol bulunmayan bölgede geçtiğimiz sonbahar ayında geçici yol açıldığını duyurdu.

Akif Manaf’a Bir Barış Ödülü Daha
Akif Manaf’a Bir Barış Ödülü Daha
İçeriği Görüntüle

Başkan Durmuş, dere ıslahı ve köprü yapımı işinin ihalesinin yapılacağını ve çalışmaların bu yıl sonbahar aylarına kadar tamamlanmasının planlandığını belirtti. Böylece mahallede önemli bir ihtiyacın kalıcı olarak çözüme kavuşacağı ifade edildi.

Ayrıca Ali Çavuş Mahallesi ile Mağara Mahallesi (Kize Körüşka – GEME) arasında ulaşımı sağlayacak köprü ve menfez yapımı işinin de ihalesinin yapılacağı ve inşaat çalışmalarının sonbahar aylarına kadar tamamlanmasının hedeflendiği kaydedildi.

Başkan Durmuş, süreci “Siz isteyeceksiniz, biz yapacağız” anlayışıyla yürüttüklerini vurgularken, ilçeye kazandırılan yatırımların hayata geçirilmesinde yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Şırnak Millet vekili Arslan Tatar’a teşekkür etti.

Durmuş, yapılan yatırımların Beytüşşebap ilçesi ve mahalleleri için hayırlı olmasını diledi.

Muhabir: Herdem Enç