Sergen Yalçın, katıldığı YouTube yayınında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Yalçın, milli takım söz konusu olduğunda maddi konuların ikinci planda kaldığını ifade etti.
Teknik direktör Sergen Yalçın, katıldığı YouTube yayınında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile gerçekleştirdiği görüşmenin ayrıntılarını anlattı.
Hacıosmanoğlu ile dostluklarının bulunduğunu belirten Yalçın, kendisine gelen telefonun ardından olumlu yaklaştığını söyledi. Yalçın, açıklamasında, “İbrahim Hacıosmanoğlu Başkan ile zaten dostluğumuz var. Aradı, konuştuk ve ben de olumlu baktım. İnan daha maaşımı bile konuşmadım. Çok önemli değil ki bu konular, milli takım olunca. 4 sene anlaştık öyle. Konu milli takım olunca her şey geride kalır” ifadelerini kullandı.
Sergen Yalçın’ın teknik direktörlük kariyeri
Teknik direktörlük kariyerine 2008 yılında başlayan Sergen Yalçın, Gaziantepspor, Sivasspor, Kayserispor, Eskişehirspor, Yeni Malatyaspor, Beşiktaş ve Antalyaspor gibi takımlarda görev yaptı.
Yalçın’ın kariyerindeki en önemli başarısı, 2020-2021 sezonunda Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonluğu yaşaması oldu. Tecrübeli teknik adam, son olarak Beşiktaş’ta görev yaptı.
Next





