ŞIRNAK AJANS-Şırnak İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), 20-26 Temmuz 2026 tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalar kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan çok sayıda kişiyi adalete teslim etti.

Yarım asırdır geçmişin sesini onarıyor
Yarım asırdır geçmişin sesini onarıyor
İçeriği Görüntüle

Ekiplerin UYAP ve KİHBİ kayıtları üzerinden yürüttüğü çalışmalar sonucunda UYAP'tan 31, KİHBİ'den 4 olmak üzere toplam 35 aranan şahıs yakalandı.

Yakalananlar arasında 6 ayrı suçtan hakkında 18 yıl 7 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü ile 2 ayrı suçtan 8 yıl 9 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü de yer aldı.

Operasyonlar kapsamında yakalanan şahıslardan 15'i çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilirken, 16 kişi ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü bildirdi.


Muhabir: HERDEM ENC